+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

15 min.

190°C

Karamelizuoti burokėliai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių statykite keptuvę, įpilkite aliejaus, įkaitinkite. Sudėkite burokėlius ir apkepkite 3 - 4 minutes, pilkite balzamico acto, vyno acto ir suberkite cukrų, kaitinkite vis pamaišant, kol nugaruos skystis, ištirps cukrus ir burokėliai karamelizuosis.
Užbarstykite šviežio čiobrelio!
Skanaus!

Ingredientai

0.5 kg. nedidelių virtų burokėlių
Žiupsnelis druskos
Aliejaus kepimui
100 ml. Balzaminio acto
50 ml. Vyno acto
80 gr. Rudo cukraus
Kelios šakelės šviežio čiobrelio