Grill baklažanai
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Baklažanus įpjaukite vertikaliai, bet ne iki galo, padarykite „vėduokles“ apiberkite druska ir leiskite „pailsėti“ 20 min.
Kruopsčiai nupjaukite druską, nusausinkite, aptepkite aliejumi, pabarstykite bazilikais ir kepkite 20 min., kas 5 min. apverčiant.
Pabaigoje pagardinkite parmezano sūriu.
Skanaus.
Ingredientai
3 vnt. BaklažanųDruskos
Dž. bazilikų
Al. Aliejaus
Tarkuoto parmezano