+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

30 min.

200°C

Kopūsto pjaustniai su daržovių padažu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.

Kopūsto pjausnius aptepkite aliejumi ir įtrinkite druska, apkepkite ant grotelių iš abiejų pusių po 4-5 min.
Ant grotelių dėkite ketaus keptuvė, įpilkite aliejaus ir apkepkite daržoves. Supilkite pomidorus, vandenį, pagardinkite prieskoniais, medumi, gerai permaišykite. Sudėkite kopūstus ir troškinkite 15 minučių. Gamybos pabaigoje įdėkite porą šaukštų grietinės.
Skanaus.

Ingredientai

1/4 kopūsto supjaustyto riekėmis
Svanų druskos

Padažui:
Pusė cukinijos
Svogūnas
Morka
1/2 paprikos
Porą skiltelių česnako
Skardinė smulkintų pomidorų savo sultyse
Šaukštas medaus
0.5 stiklinės vandens
Pipirai
Druska
Mėgiami prieskoniai
2 v. š. grietinės
Alyvuogių aliejaus