I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

20 min.

200°C

Keptų paprikų salotos

Paruoškite Kamado BONO kepsninętiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sudėkite ant grotelių paprikas ir apdeginkite iš visų pusių.Tuomet sudėkite į puodą, uždenkite ir 15-20 minučių palaikykite. Nulupti odelę, išvalykite sėklas ir supjaustykite norimo dydžio juostelėmis. Petražoles reikia susmulkinti, česnakus sutrinti, viską sumaišyti ir užpilti ant paprikų.
Salotoms leisti pastovėti bent valandą laiko.
Skanaus.

Ingredientai

6 vnt. Paprikų
4-6 skilt. Česnako
Saujelė petražolių
Druskos
Alyvuogių aliejaus