I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

10 min.

200°C

Baklažanų riekelės su kremu ir pomidorais

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Supjaustome baklažanus riekelėmis aptepame alyvuogių aliejumi ir apibarstome druska. Pakepiname baklažanus iš abiejių pusių po 3-4 min.
Pomidorus susipjaustome riekelėmis.
Maskarpone sūrį išsukame majonezu su česnaku, druska, pipirais, krapais. Ant apkepto griežinėlio baklažano, dedame pomidorą, kremą, riešutus, puošiame smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.

Ingredientai

2 vnt. Baklažano
3 vnt. pomidorų
100 gr. Maskarpone sūrio
Šaukštas majonezo
Kelių skiltelių česnako
Saujelė riešutų
Petražolių
Krapų
Druskos, pipirų