I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

1 val.

170°C

Traiškytos Tomo bulvytės

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę ir įpilkite aliejaus ir sudėkite sviestą. Sudedame nuplautas ir nusausintas bulvytes.
Apkepinam kol suminkštės apie valandą laiko vartant su žolelėmis, česnaku.
Pagardiname druska ir prieskoniais. Tada lengvai kiekvieną sutraiškom ir užtarkuojam kietojo sūrio.
Skanaus.

Ingredientai

500 gr. Mažų bulvyčių
50 gr. Ghee sviesto
50 gr. Alyvuogių aliejaus
50 gr. Kietojo sūrio
Česnako
Prieskoninių žolelių
Prieskonių bulvytėms