I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

15 min.

220°C

Degintų paprikų salotos

Receptas iš KK BBQ užrašai
Smulkiai pjaustome pankolį, česnaką, čili pipirą ir petražoles. Pabarstome druska ir pipirais, įspaudžiame citrinos sulčių. Apliejame alyvuogių aliejumi ir paliekame bent valandai, kad atsiskleistų ir susimaišytų skoniai.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite, kol anglys įkais.
Paprikas metame tiesiai į žarijas ir kepame vartydami, kol visiškai pajuoduos. Vyniojame į foliją, palaukiame, kol atvės. Išvyniojame, nuimame juodą odelę, išmetame sėklas, supjaustome plačiomis juostelėmis ir sumaišome kartu su daržovėmis alyvuogių aliejuje.
Jeigu reikia, dar kartą pabarstome druska.
Dar skanesnės sekančią dieną!

Ingredientai

3 skirtingų spalvų paprikos
1 pankolis
4 skiltelės česnako
1-2 čili pipirai
2 v.Š. smulkintų petražolių
½ citrinos sulčių
50-100 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus
Druska, pipirai