I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

24 ingr.

40 min.

200°C

Folijoje keptos bulvytės su traškia šonine ir naminiu amerikietišku "Ranch" padažu

Į didelį dubenį įpilkite smulkintų bulvių, alyvuogių aliejaus, svogūnų, pipirų, česnako, čili, karšto rūkymo šoninės, pabarstykite rančos mišiniu ir sumaišykite.
Ant folijos lakštų purkškite aliejaus, sudėkite daržovių mišinį, pagardinkite druska, pipirais, sulenkite folijos kraštus.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles įkaitinkite kepsninę iki 200C
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Dėkite pakuotes ant grotelių, uždenkite kepsinės dangtį ir kepkite 30 minučių, arba, kol bulvės suminkštės.
Kol kepa bulvės gaminame padažą.

Ranch padažas:
Visus ingredientus dedame į indelį ir gerai išmaišome.
Atidarykite pakuotes ir pabarstykite sūriu bulves. Uždenkite kepsninę ir palaukite 2-3 minutes, kol sūris ištirps.
Išimkite ibulves, uždėkite ranch padažo, papuoškite smulkintais šoninės kubeliais ir smulkintais svogūno laiškais.
Skanaus.

Ingredientai

Reikės:
6-8 šalto rūkymo šoninės juostelių
2 kg. nedidelių bulvyčių
3 skilt. česnako
2 čili pipirų
2 vnt. svogūnų
Raudonosios ir geltonosios paprikos
2 v.š. "rančos" prieskonių mišinio
3 v.š. alyvuogių aliejaus
100 g karšto rūkymo šoninės
100 g čederio susmulkinto sūrio
100 g mocarelos susmulkinto sūrio
Druskos ir pipirų
Svogūno laiškų
Aliejaus
Folijos lakštų

Ranch padažas:
1 stiklinės grietinės
2 v.š. majonezo
1/2 a.š. krapų
1/2 a.š. petražolių
1/2 a.š. česnako miltelių
1/2 a.š. svogūno miltelių
1/4 a.š. druskos
Žiupsnelio pipirų
Šlakelio citrinos sulčių
1/4 a.š. maltos rūkytos paprikos