I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

1 val.

180 °C

Monkey Bread su prieskoniniu sviestu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, įstatykite puodui laikiklį, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Mieles sumaišykite su cukrumi ir vos šiltu pienu. Trynius išsukite su sviestu, įmaišykite „sureagavusių“ mielių mišinį ir įsijokite miltus. Perminkykite lengvai tešlą ir palikite šiltai uždengtą, kol pakils dvigubai.
Tuo metu pasiruoškite prieskoninį sviestą. Jums tereikia ištirpinti sviestą ir sumaišyti su šviežiais prieskoniais, smulkintu česnaku, sezamo sėklomis, žiupsneliu druskos.

Suformuokite mažus kamuolėlius, pertepant sluoksnius prieskoniniu sviestu. Sudėkite į Grand feu puodą ir leiskite pailsėti 20 min. Puodą įstatykite į kepsninės laikiklį ir netiesioginėje kaitroje kepkite 15-20 minučių.
Iškepus „Monkey Bread“ aptepkite likusiu prieskoniniu sviestu.
Skanaus.

Ingredientai

300 ml. pieno
1 v. š. cukraus
1 a. š. druskos
2 vnt. kiaušinio trynių
50 g. sviesto
500 g. kvietinių miltų
8 g sausų mielių

Prieskoniniam sviestui:
70 g. sviestov Šviežių prieskoninių, smulkintų žolelių saujelė
2-3 vnt. česnako skiltelių
Sezamo sėklų
Žiupsnelis druskos