Bulvių plokštainis Grand feu puode
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite, kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Bulves nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite. Grand feu puode įkaitinkite aliejų, pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, suberkite šviežią šoninę. Iškepus šoninei - į puodą supilkite bulvių tarkį bei grietinėlę. Į šią bendrą masę įdėkite rūkytos karkos gabaliuką ir viską permaišę pagardinkite druska ir pipirais.
Kepkite 1 val. Uždengę puodą, tada atidenkite ir dar 1,5 val.
Skanaus.
Ingredientai
3 kg. bulvių300 ml. Grietinėlės
Šviežios šoninės
1 vnt. svogūno
Aliejaus
Rūkytos karkos
Druskos
Pipirų