+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

8 min.

200°C

Dešrainiai

Visus padažui skirtus ingredientus dedame į smulkintuvą ir sutriname.
Žiedais supjaustome svogūną, actą sumaišome su cukrumi ir vandeniu, suberiame svogūnus, marinuojame 10-15 min.
Paruoškite Kamado BONO kepsinę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Apkepame dešreles ir bandeles.
Į bandelę dedame dešrelę, padažo, svogūnus, pomidorus ir vėl padažo.
Skanaus.

Ingredientai

Dešrainiai
4 vnt. dešrelių
4 vnt. bandelių skirtų dešrainiams
1 vnt. Mėlynas svogūnas
1 vnt. Kubeliais smulkintas pomidoras
100 ml. vandens
30 ml. acto
1 a.š. rudojo cukraus

Padažui:
1 puodelis petražolių
0.5 puodelio al. aliejaus
0.4 puodelio raudono vyno acto
0.25 puodelio smulkintos kalendros
3 skiltelės česnako
1 a.š. aitriųjų paprikų
1 a.š. malto kumino