I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

35 - 40 min.

170-180 °C

Naminė žalioji duonelė

Šiltą pieną sukaišykite su mielėmis, cukrumi ir 100 g. miltų. Palikite pastovėti 15-20 min., kad mielės aktyvuotųsi. Sudėkite kiaušinių trynius, ištirpintą sviestą, 200 g. miltų su druska, minkykite vis po truputį, įberdami miltų, žiūrėkite kad tešla nebūtų per kietą. Suminkę palikite tešlą pastovėti 1-1,5 val., kad pakiltų dvigubai. Per tą laiką maisto smulkintuve sutrinkite špinatus ir česnaką, įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Pakilusią tešlą iškočiokite, ištepkite špinatų mase, pabarstykite sūriu ir smulkintomis pistacijomis. Suvyniokite į ritinį, perpjaukite išilgai, susukite ir perkelkite į kepimo indą. Leiskite pakilti tešlai apie 20-30 min.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį, palaukite kol temperatūra pakils iki 170-180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Duonelę kepkite apie 35-40 min.
Sumuštinis su šonine.
Žalioji duonelė, majonezas, salota, paskrudinta šoninė, kepti putpelių kiaušiniai, pipirai ir pistacijos.
Sumuštinis su lašiša
Žalioji duonelė, Philadelphia kreminis sūris su žolelėmis, avokadas,
šalto rūkymo lašiša, citrina, apelsinas, čili pipiriukai.
Sumuštinis su kumpiu
Žalia duonelė, sviestas, salotos, čederio sūris, kumpis, paprika, sezamo sėklos.
Skanaus!

Ingredientai

60 g. sviesto
200 ml. pieno
2 vnt. kiaušinių trynių
30 g. cukraus
1 a. š. sausų mielių
340-370 g. miltų
0,5 a. š. druskos
50 g. špinatų
50 g. tarkuoto kietojo sūrio
2 skiltelės česnako
Sauja pistacijų
Šlakelis alyvuogių aliejaus