I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

90 min.

180 °C

Jacket potatoes

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Bulves kepkite netiesioginėje kaitroje 1 val. Iškepusias suvyniokite į foliją ir palikite 10 min. kambario temperatūroje. Nupjaukite bulvėms viršų ir išskobkite vidų palikdami pusės centimetro sieneles. Susmulkintą šoninę pakepinkite ir sumaišykite su bulvių minkštimu, Philadelphia ir chederio sūriu, druska su čiobreliais, bei pipirais. Pasigaminta mase įdarykite bulves ir užkepkite toje pačioje temperatūroje apie 20 min. Iškepusias bulves pagardinkite grietine, krapais ir traškiais gruzdintais svogūnais.
Skanaus!

Ingredientai

4 vnt. BBQ bulvių (galima rasti fasuotas, prekybos centre)
100 g. šoninės
0,5 indelio Philadelphia sūrio
150 g. tarkuoto brandinto chederio sūrio
Grietinės
Traškių, gruzdintų svogūnų
Druskos su čiobreliais
Pipirų
Šviežių krapų