Sluoksniuotos tešlos pyragas su brandintos jautienos juostelėmis
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį.Palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Iškepkite tešlos pagrindą ant kepimo akmens kaip nurodyta pakuotėje.
Iškepkite brandintos jautienos nugarinę – po 4 min. kiekvienai pusei, palikite pailsėti bent 5 min.
Tešlos lapus tepkite varškės sūriu, sudėkite smulkintus likusius ingredientus ir juostelėmis pjaustytą jautienos kepsnį.
Paskaninkite druska ir pipirais.
Skanaus.
Ingredientai
Brandintos jautienos nugarinėsPakuotė šaldytos sluoksniuotos tešlos
Saują saulėje džiovintų pomidorų
10 putpelės kiaušinių
100 g gražgarstės lapų
Saują kedrinių pinijų riešutų
100 g kieto brandinto sūrio
4 v. š. tepamo varškės sūrio
Pagal skonį druską ir pipirus