I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

30-40 min.

200 °C

Savaitgalio blynai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Baltymus išplakite atskirai iki standžiu putų. Dubenyje plakikliu išplakite kiaušinių trynius su pienu, miltais ir vaniliniu cukrumi. Tada atsargiai šaukštu įmaišykite baltymus ir 3 šaukštus atvėsinto, lydyto sviesto.
Ketaus keptuvėles ištepkite sviestu, supilkite tešlą ir kepkite apie 35 min. Blynus gardinkite mėgstamais ledais ir uogomis.
Skanaus

Ingredientai

1 stiklinė pieno
1 stiklinė miltu
6 vnt. kiaušinių
4 v. š. sviesto
Vanilio cukraus
Mėgstamų ledų
Mėgstamų uogų