I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

30 min.

200 °C

Philly Cheesy Steak sumuštinis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Gerai įkaitinkite ketaus keptuvę.
Jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir apkepinkite alyvuogių aliejuje su druska, pipiru bei vorčesterio padažu. Po to, toje pačioje keptuvėje išsilydykite sviestą ir pakepinkite svogūną su grybais ir paprika.
Prancūzišką batoną perpjaukite išilgai ir vidų tepkite majonezu, dėkite riekelėmis pjaustytą Provolone sūrį, dėkite mėsą, daržoves, grybus ir dar sūrio.
Į kepsninę įstatykite deflektorių, kepimo akmenį ir kepkite apie 15 min. toje pačioje temperatūroje. Pagardinkite jelapeno pipiru ar Poppamies padažais, kas mėgsta aštriau.
Skanaus!

Ingredientai

200 g. brandintos jautienos antrekoto
2 v. š. šaukštų vorčesterio padažo
1 vnt. žaliosios paprikos
1 vnt. svogūno
0,5 puodelio majonezo
4 vnt. pievagrybių
200 g. Provolone sūrio
2 v. š. sviesto
Jelapeno pipirų (nebūtina)
Aštraus padažo-marinato „Chipotle“ (nebūtina)
Aštraus padažo-marinato „Habanero“ (nebūtina)
Aštraus padažo-marinato „Naga jolokia“ (nebūtina)
Prancūziško batono
1 v. š. alyvuogių aliejaus
Druskos
Pipirų