Bulviniai blynai su mėsa
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 250 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Sutarkuokite bulves kartu su svogūnais, pagardinkite druska, pipirais. Išplakite kiaušinius ir įmaišykite į tarkio masę.
Mėsą pagardinkite prieskoniais, sudėkite sutarkuotą svogūną.
Ant grotelių statykite keptuves, gerai jas įkaitinkite ir dėkite tarkio, mėsos sluoksnį ir vėl tarkio. Kepkite 10 min, atverskite ir vėl 10 min.
Skanaus.
Ingredientai
2 kg. bulvių2 vnt. Svogūnai
Druska, pipirai
2 vnt. Kiaušiniai
Aliejaus
Įdarui:
400 gr. maltos vištienos file
1 svogūnas
Druska, pipirai