Paplotėliai su feta ir ančiuviais
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Bemielę tešlą supjaustykite nedideliais stačiakampiais.
Kiaušinį lengvai paplakite šakute ir šiuo plakiniu aptepkite paplotėlius.
Išėliokite trupintą fetą.
Paprikas susmulkinkite, pomidorus padalinkite pusiau ir išdėliokite ant paplotėlių.
Išdėliokite ančiuvius ir apšlakstykite ančiuvių aliejumi.
Paruoštus pyragėlius dėkite ant kepimo akmens ir kepkite 20 min.
Papuoškite bazilikų lapeliais ir trupučiu fetos.
Skanaus!
Ingredientai
500g. sluoksniuotos bemielės tešlos1 kiaušinis
100g. smulkiavaisių pomidoriukų
1 didelės paprikos
100g. fetos sūrio + 1 šaukšto papuošti
70g. ančiuvių file aliejuje
šviežių bazilikų