Mėsainis su sojos didkepsniu
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Sojos didkepsnius paruoškite kaip nurodyta ant pakuotės ir apkepkite ant grotelių, aptepkite cherri & cola padažu.
Baigiant kepti, uždėkite po riekelę sūrio. Aptepkite sviestu bandeles, apskrudinkite ant grotelių.
Ant bandelės dėkite karamelizuotų svogūnų, didkepsnį ir salotas.
Skanaus!
Ingredientai
4 vnt. Sojos didkepsnių4 Bandelės
1 valg. š. sviesto
4 v. š. Karamelizuotų svogūnų
4 riekelės Violife sūrio (veganams)
Salotų mišinio
4 v. š. Vegan Majonezo
2 vnt. Pomidorų
4 v. š. Padažas Cherry & Cola BBQ
Druska, pipirai