+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

3 min.

300°C

Pica

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ant jų deflektorių ir plokščią kepimo akmenį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 300 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles ir cukrų. Kelias minutes palikite pastovėti, kol mielės sureaguos. Įberkite druskos ir po truputi pilant į miltus minkykite.
Paminkius supilkite alyvuogių aliejų ir toliau minkykite, viso apie 15 min.
Gerai išminkytą tešlą palikite kilti kelioms valandoms.
Kai tešla pakils, perminkykite ir padalinkite į 4-6 dalis. Suformuokite kamuolėlius, pridenkite rankšluoščiu ir dar palikite kildintis 1 val.
Pirštų pagalvėlėmis išformuokite picos padą. Tepkite pomidorų padažu ir kepkite 3-4 min.
Ant viršaus sudėkite vytintą kumpį, rukolą ir pašlakstykite balzamiko actu.
Skanaus.

Ingredientai

Picos padui:
1 kg. 00 tipo miltų
650 ml. vandens
14 g. Sausų mielių
1 a.š. druskos (smulkios)
1 v.š. rudo cukraus
4 v.š. extra virgin alyvuogių aliejaus

Vytinto kumpio
Rukolos
Balzaminio acto