+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

15 min.

200°C

Burgeris su pievagrybiais ir ananasais

Kristupo Krivicko receptas

Jautieną pagardinkite druska ir pipirais. Paruoškite 4 paplotėlius.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Pievagrybius šiek tiek paspauskite ranka ir pagardinkite druska ir pipirais.
Ant grotelių sudėkite mėsos paplotėlius, kepkite po 4 min. iš abiejų pusių. Pievagrybius po 7 min. iš abiejų pusių, kai apkeps uždėkite po riekelę sūrio, ant vidinės grybo pusės ir dar pakepkite 1-2 min., kol sūris išsilydys, užpilkite ant sūrio padažo. Ananaso griežinėlius apkepkite po 2 min. iš abiejų pusių.
Pašildykite bandeles.
Ant bandelės apatinės dalies dėkite mėsos paplotėlį, ananasą, pievagrybį su sūriu ir uždenkite bandele.
Skanaus.
Daugiau receptų: KK BBQ užrašai.

Ingredientai

4 dideli pievagrybiai
Druska
Pipirai
800 gr. Maltos jautienos
4 griežinėliai ananaso
4 riekelės Epoisses sūrio
4 brioche bandelės
Poppamies habanero padažo