I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

30 min.

200°C

Bulvyniai blynai čirvinių blynų keptuvėje

Suskutame bulves, nulupame svogūną ir viską sutarkuojame. Tarkio masę pilame į kiaurasamtį ir leidžiame nuvarvėti skysčiui.
Lengvai šakute išplakame kiaušinį.
Tarkio masę pilame į dubenį, įmaišome kiaušinį, pagardiname druska, pipirais ir permaišome.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju. Ant kepsninės žiedo pastatykite čirviniams blynams kepti ketaus keptuvę. Kepsninę įkaitinkite iki 200C.
Keptuvę įštepkite kaimišku lašiniu ar rapsų aliejumi, dėkite po kelis šaukštus tarkio, uždenkite keptuvės dangtį ir kepkite po 4 min. iš abiejų pusių.
Skanaus.

Ingredientai

10 vnt. Bulvių
1 kiaušinis
1 svogūnas
Druska
Pipirai.