I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

45 min.

220°C

Bulvinės bandos

Kopūstų lapus reikėtų kelias dienas padžiovinti, tamsoje.
Sutarkuokite bulves su svogūnais, pagardinkite druska, pipirais ir šiek tiek nusunkite.
Dėkite tarkį maždaug 3cm. storio sluoksniu ant kopūsto lapo.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ant jų plokščią kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant įkaitusio kepimo akmens dėkite paruoštą bandą. Kepkite 220C 35-40 min.
Patiekti galima keliais būdais. Su šaltu česnakiniu padažu ir šutintas bandas su grietinės ir spirgučiu padažu.
Supjaustykite kubeliais lašinius, apkepkite keptuvėje ir suberkite smulkintą kubeliais svogūną, permaišykite ir kepkite, kol svogūnas taps auksinės spalvos.
Tuomet į paruoštą padažą sudėkite supjaustytą juostelėmis bandą, permaišykite ir patiekite.

Skanaus.  

Ingredientai

4 bulvinėms bandoms paruošti reikės:
2 kg. bulvių
2 vnt. svogūnų
Druska
Pipirai
4 vnt. kopūstų lapų

Česnakinis padažas:
200 gr. varškės
kelios skiltelės česnako
150 ml. pieno
druska, pipirai
krapai
Padažui viską sutrinti „blenderio“ pagalba.

Spirgučių padažas:
1 svogūnas
150 gr. sūdytų lašinių