Cukinijų pica
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.Sutarkuokite cukinija, pagardinkite druska ir leiskite pastovėti kelias minutes.
Nupilkite skystį, įmuškite kiaušinį, įspauskite česnaką, suberkite miltus, pipirus ir išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, išformuokite cukinijų padą. Sudėkite pjaustytą dešrą, pomidorą, sūrį ir kepkite 15-20 min.
Tai cukinija, kiausai, druska, pipirai, kelios skilteles česnako, saukstas ar 2 miltu, isformuoji blyna, dedi ka turi ant virsaus is mesos, pomidorai, suris.
20 min vargo ir pitca ant stalo.
Ingredientai
500 gr. CukinijosKiaušinis
Druska, pipirai
Kelios skilt. Česnako
1 v. š. Miltų
Aliejaus
Įdarui:
Pasirinktinai dešra, kumpelis, pomidorai, sūris
(Labai tinka karšto rūkymo dešra)