I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

15 min.

200°C

Dešrainiai

Salotų padažui paruošti reikia sumaišyti alyvuogių aliejų, garstyčias, medų, žaliosios citrinos sultis, druską ir pipirus.
Šiaudeliais pjaustytas daržoves sumaišyti su paruoštu padažu.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles. Palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Apkepkite dešreles, atidėkite į šoną.
Sviestines bandeles įpjauti, iš visų pusių ištepti česnakiniu sviestu, vidų teriyaki padažu ir sudėti į kepimui skirtą skardelę. Į Sviestu teptas bandelių vidų įdėti po keletą grežinėių čederio sūrio, po dešrelę ir kepti iki 200C laipsnių apie 10 min.
Ant viršaus uždėti salotų. Papuošti mėlynu svogūnu ir bbq padažu ir garstyčiomis.

Ingredientai

Dešrainiai:
4 vnt. Bandelių
4 vnt. Karštai rūkytos kepamos dešrelės
50 gr. Česnakinio sviesto
80 gr. Čederio sūrio
Mėlynas svogūnas
Teriyaki padažas

Salotoms:
2 vidutinio dydžio morkų
1 didelio agurko
Aitriosios paprikos
Šviežios kalendros
Padažui:
5-6 šaukštų tyro alyvuogių aliejaus
2 šaukštų garstyčių
3 šaukštų medaus
1 žaliosios citrinos sulčių
Druskos, pipirų