I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

30 min.

180°C

Bandelės su tunu

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę.
Aliejuje pkepkite svogūną, smulkintas su tunu bulves, pagardinkite ciberžole.
Mieles ištirpinkite su cukrumi piene, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir užminkykite tešlą.
Formuokite bandeles.
Į kepsninę įdėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį.
Kepkite bandeles po 10 min. iš abiejų pusių.
Iškeptas sutepkite sviestu.
Patiekite su padažu.

Ingredientai

Tešlai:
250 g miltų
50 ml. pieno
1 a. š. mielių
50 g sviesto
1 kiaušinį
50 g cukraus

Įdarui:
2 skardines tuno aliejuje
150 g svogūnų
30 g česnako
0,5 a. š ciberžolės
300 g virtų bulvių
50 ml aliejaus
Pusės laimo sultis

Padažui:
1 v. š. Classic BBQ padažo
3 v. š. majonezo
Druska, pipirai