I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

15 min.

200°C

Kesadilijos su halloumi sūriu ir karamelizuotais svogūnais

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus, rudąjį cukrų, balzaminį actą ir apkepkite iki gražios auksinės spalvos.
Atidėkite į šoną.
Ant grotelių apkepkite halloumi sūrį.
Sumaišykite graikišką jogurtą su majonezu su druska, pipirais, citrinos sultimis, krapais ir smulkintu česnaku.
Supjaustykite pusžiedžiais pomidorus.
Tortilijas aptepkite padažu, dėkite svogūnus, sūrį, pomidorus, pagardinkite druska, pipirais, česnako granulėmis, sulenkite pusiau ir apkepkite ant grotelių iš abiejų pusių.
Aptepkite sviestu.
Perpjaukite pusiau ir papuoškite kalendromis.
Skanaus.
Receptas iš KK BBQ užrašai.

Ingredientai

6 vnt. Tortilijų
2 vnt. Halloumi sūrio
3 vnt. Svogūnų
2 vnt. Pomidorų
50 gr. sviesto
Al. aliejaus
Česnako granulių
2 arb. š. Rudojo cukraus
Balzaminio acto
Druska
Pipirai
Kalendra

Padažui:
200 gr. graikiško jogurto
200 gr. majonezo
Citrina
Pundelis krapų
Druska, pipirai
2-3 skiltelės česnako