Sūriu įdarytos bulvės
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles.Palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Bulves nuplauname, nusausiname, patepame aliejumi ir pabarstome druska. Kepame 1 valandą.
Sūrius sumaišome lygiomis dalimis, bulves pjauname pusiau ir išskobiame, gausiai pridedame sūrio mišinio, o ant viršaus - šviežio rozmarino.
Iš kepsninės išimame deflektorių ir kepame tiesiogiai virš žarijų, ant grotelių patiesę foliją arba kepimo skardoje, 200°C temperatūroje, kol išsilydys sūriai - apie 8-12 minučių.
Receptas iš KK BBQ užrašai.
Ingredientai
Vienodo dydžio bulvėsTarkuotas fermentinis sūris
Kreminis sūris (ricotta)
Šviežias rozmarinas
Aliejaus
Druska