I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

1 val. 30 min.

160°C

Bulvių-sūrio gratinas

Kepimo indą tepame aliejumi. Sluoksniuojame ingredientus: bulvės/süris/česnakas/druska/pipirai (3-4 sluoksniai). Truputį sūrio pasiliekame - užbarstysime ant viršaus prieš pabaigą Pilame ant viršaus grietinėlę.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepame 1-1.5 val. Jeigu viršus ruduoja per greitai - uždengiame folija. Likus 10 minučių užbarstome sūrį.

Ingredientai

400 g plonais griežinėliais pjaustytų bulvių
300 g tarkuoto fermentinio sūrio
300 ml 35% riebumo grietinėlės
2 skiltelės trinto česnako
Druska, pipirai
Alyvuogių aliejus