I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

6 ingr.

1 val.

160°C

Bacon Dog [Beikon Dogas]

Receptas iš KK BBQ užrašai.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Pjauname batoną išilgai, suspaudžiame pirštais minkštimą. Tarkuotus sūrius sumaišome su atvėsintais kepintais svogūnais. Kemšame į batono vidų, viską vyniojame j šoninės juosteles ir statome į kepsninę pjūviu į viršų. 20 minučių parūkome 120°C temperatūroje. Praveriame sklendes, keliame karštį iki 160°C, kepame 20 minučių, patepame BBQ padažu ir už 10-15 minučių traukiame.
Patiekiame su mėgstamais padažais ir daržovėmis.

Ingredientai

4 prancūziškos bandelės dešrainiams arba 3 ploni prancūziški sumuštinių batonai
350 g dviejų rūšių tarkuoto čederio
700 g šoninės juostelių
2 smulkinti, kepinti svogūnai
BBQ padažas
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių