I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

15 min.

200°C

Turkiška duona su silkių salotomis

Vandenyje ištirpinkite mieles, suberkite miltus, įmuškite kiaušinius, suplikite aliejų, pagardinkite druska, pipirais, cukrumi, ir užminkykite tešlą, leiskite pastovėti jai 30 min. Šiaudeliais supjaustykite salierą, obuolį, svogūnus, silkę ir sumaišykite su majonezu ir ciberžole.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Išformuokite plokščią lakštą, aqpibarstykite sezamo sėklomis ir kepkite įkaitintoje kepsninėje 15 min.
Skanaus.

Ingredientai

Salotoms:
300 g silkių filė be aliejaus
1 salieras
3 obuoliai
100 g svogūnų
100 g majonezo
0,5 a. š. ciberžolės

Tešlai:
230 g miltų
10 g sausų mielių
2 v. š. aliejaus
200 ml vandens
1 v. š. sezamų sėklų
2 kiaušinius
0,5 a. š. cukraus
Druska, pipirai