Tarkuotų bulvių blyneliai su varškės kremu ir silke
Sutarkuokite bulves, sumaišykite su kiaušiniais, miltais ir smulkintu svogūnu. Pagardinkite druska, pipirais.Varškę sumaišykite su majonezu ir grietine, įpjaustykite krapų, česnako, pagardinkite druska, pipirais.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
Kepkite įkaitintame aliejuje blynus, dėkite ant viršaus kremo ir kubeliais pjaustytos silkės.
Skanaus.
Ingredientai
300 g silkių filė5 vidutinio dydžio bulves
50 g svogūnai
2 kiaušiniai
3 v. š. miltų
100 ml aliejaus
200 g varškės
1 a. š. grietinės
2 v. š. majonezo
Ryšulėlis šviežių krapų
2 skiltelės česnako
Druska, pipirai