I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

50 min.

200°C

Kiaulienos sprandinė tailandietiškai

Padažas:
Askaloninius česnakus plonai supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite svogūno laiškus.
Į nedidelį dubenį supilkite žuvies padažą ir laimo sultis, granuliuotą cukrų. Šaukštu maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.
Suberkite čili dribsnius, pjaustytą žalią svogūną ir supjaustytą askaloninį česnaką ir viską sumaišykite.
Dideliame dubenyje sumaišykite austrių padažą, sojos padažą, yakitori padažą, maltus baltuosius pipirus ir vandenį, kad gautumėte marinatą.
Į dubenį sudėkite kiaulienos sprandinę. Paimkite šakutę ir padarykite keletą skylių, kad kiauliena sugertų marinatą.
Dubenį uždenkite maistine plėvele ir marinuokite šaldytuve 30 minučių.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepkite 40 min.
Patiekite su ryžiais ir padažu.
Skanaus.

Ingredientai

600 g „Iberico“ kiaulienos sprandinė
1,5 v. š. austrių padažas
4 v. š sojos
1 v. š. „Yakitori“ padažas
0,5 a. š. pipirai
1 v. š. Vanduo
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių

Padažui reikės:
2 askaloninius česnakus
50 g svogūnų laiškų
30 g šviežios kalendros
2 v. š. žuvies padažo
Pusės laimo sultis
1,5 v. š. rudojo cukraus
1 v. š. aitriosios paprikos
Druska, pipirai
--
400 g baltųjų ryžių