Cukinijų-varškės apkepėlės
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles.Palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Nulupkite ir burokine tarka sutarkuokite cukiniją, išplakite kiaušinius, sumaišykite su varške, pagardinkite druska, pipirais, česnako granulėmis. Įmaišykite smulkintus krapus ir suberkite miltus.
Į kepimo formą, išteptą aliejumi, pilkite masę, pasmaigstykite pomidorų. Kepkite 180°C 30 min.
Patiekite su naturaliu jogurtu.
Skanaus.
Ingredientai
300 g varškės300 g cukinijos
4 vnt. kiaušinių
Saujelės krapų
50 g miltų
Druskos, pipirų,
Česnako granulių
Vyšninių pomidorų