Bulvių pyragas su rūkytomis dešrelėmis ir šonine
Išvirtas bulves sugrūskite su sviestu ir pienu iki vientisos masės.Supjaustykite svogūną, česnaką, morkas.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Apkepkite keptuvėje ant šlakelio aliejaus daržoves, įmaišykite pjaustytas dešreles.
Pagardinkite sojų padažu, druska ir pipirais.
Į kepimo formą dėkite mėsos sluoksį ant jo bulvių piure, ant viršaus apibarstykite kietuoju sūriu.
Kepti apie 15 min., kol sūris išsilydys. Papuoškite žalumynais.
Skanaus.
Ingredientai
Karštai rūkytų iškylautojų dešrelių 1 kgSvogūnai 200g
Morkos 200g
Česnakas 50g
Bulvės 2 kg
Sviestas 100g
Pienas 1l
Druska ir pipirai
Kietasis sūris 100g
Sojų padažas