Corn dogs
ParuoškiteKamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždenkite dangtį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatykite kazaną ir gerai įkaitinkite.Kukurūzų miltus sumaišykite su kvietiniais miltais, cukrumi, kepimo milteliais bei druska.
Supilkite medų, pieną, aliejų, įmušti kiaušinį, viską gerai išmaišykite.
Į šlapią mišinį pamažu, vis maišant supilkite sausą mišinį. Gerai išmaišykite, kad masė būtų vientisa.
Tešlą pilkite į stiklinę beveik iki pat jos viršaus.
Į dešrelės galą smeikite pagaliuką, merkite dešrelę į tešlą iki viršaus. Kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Corn dogs tradiciškai patiekiami su pomidorų padažu bei garstyčiomis, bet galite rinktis ir kitus savo mėgiamus padažus.
Skanaus
Ingredientai
8 vienetai dešrelių150 mililitrų pieno
100 gramų kukurūzų miltų
80 gramų kvietinių miltų
20 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukšto aliejaus
0.5 šaukšto kepimo miltelių
0.5 šaukšto medaus
1 žiupsnelis druskos