I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

1 val. 10 min.

200°C

Jaučio liežuvio troškinys

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždenkite dangtį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatykite puodą ir gerai įkaitinkite.
Puode ant šlakelio aliejaus apkepame kubeliais pjaustytą liežuvį ir šoninę.
Išimame ir apkepame svogūnus, morkas, česnakus, rozmariną.
Suverčiame atgal į puodą liežuvio ir šoninės gabalėlius, dedame pastą, tyrę, pilame vyną ir leidžiame troškintis 30-40 min.
Dedame svogūnėlius, smulkintus laiškus, užpilame sultiniu, gardinname druska, pipirais ir dar troškiname 30 min.
Skanaus.

Ingredientai

Virtas jaučio liežuvis
200 gr. Šalto rūkymo šoninės kubelių
2 svogūnai
2 morkos
Šakelė rozmarino
Kelios skiltelės česnako
200 ml. Raudono vyno
2 v. š. Marinuotų svogūnėlių
Svogūno laiškų
1 v. š. Pomidorų pastos
3 v. š. Paprikų tyrės
Jautienos sultinio
Druska, pipirai