I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

2 val.

170°C

Triušiena balto vyno padaže

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Triušį pagardinkite druska, pipirais, puode apkepkite ant sviesto, tuomet išimkite iš puodo ir sudėkite į jį smulkintus porus su stambiai pjaustytais pievagrybiais. Apkepus porams ir pievagrybiams atgal sudėkite triušį, užpilkite baltu vynu, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, įdėkite šakelę čiobrelio.
Ant puodo dedam dangtį ir troškinam apie 1 val 30 min 150-170 °C temperatūroje. Po to pilam grietinėlę ir toliau troškinam (tik be dangčio, kad kuo daugiau skysčio nugaruotų) tai trunka dar apie 30 min.
Puikiai tinka su gūstomis bulvėmis sumaišytomis su ant sviesto keptais porais.
SKANAUS!!!

Ingredientai

1 Triušis 200 gr. Pievagrybių
Poro
250 ml. Balto sauso vyno
400 ml. Grietinėlės
100 gr. Sviesto
Druskos
Pipirų
Kelios šakelės čiobrelio