I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

15 ingr.

25 min.

150°C

Jūros gėrybių troškinys

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių pastatykite ketaus puodą, įpilkite aliejaus, suberkite smulkintus svogūnus ir česnakus, apkepkite tuomet berkite smulkintą kubeliais papriką, apkepkite, kol suminkštės, supilkite 4 puodelius vandens, ryžius, jautienos ekstraktą, jalapeną, žiedais pjaustytą čili pipirą ir pomidorus. Pagardinam druska, pipirais ir verdam 10 min.
Suberiame į puodą jūros gėrybių mišinį, supilam kokosų pieną, įspaudžiam citrinos sulčių ir verdam dar 10 min.
Patiekiame ir pagardiname gausiai kapotomis petražolėmis.
Skanaus.

Ingredientai

Didelės krevetės
800 gr. jūros gėrybių mixo
2 didelės česnako skiltelės
1 svogūnas
Citrina
Saujelė petražolių
300 ml. smulkintų konservuotų pomidorų
200 ml. kokosu pieno
Pusė puodelio ryžių
Jalapeno pipirų „flakes“
Čili pipiras
1 arb. š. Jautienos ekstrakto
2 Paprikos
Aliejaus
Druska
Pipirai