prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

8 min.

180°C

Tailandietiška sriuba su jūros gėrybėmis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui , uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Įkaitinkite kepsninėje keptuvę, įpilkite aliejaus ir sudėkite jūros gėrybes.
Apkepkite kelias minutes ir įmaišykite smulkintą česnaką ir imbierą, sudėkite kario pastą, citrinžolės pastą ir dar maišant viską pakepkite kelias minutes.
Į puodą supilkite sultinį, sudėkite smulkintus pievagrybius, keptuvės turinį ir virkite apie 2 minutes.
Į puodą supilame makaronus ir verdame dar 2 minutes. Supilkite kokosų pieną, žuvies padažą, įspauskite citrinos sulčių.
Pagal skonį beriame druskos ir pipirų.
Skanaus.

Ingredientai

Al. aliejaus
300 gr. jūros gėrybių mišinio
1l. vištienos sultinio
400 ml. kokosų pieno
2 v.š. žuvies padažo
3 česnako skiltelių
2 cm. imbiero šaknies
2 v.š. raudonojo kario pastos
1 v.š. citrinžolės pastos
6 pievagrybių
200 g. stiklinių makaronų
Druskos, pipirų
2 v.š. citrinos sulčių

Patiekimui:
Čili pipiras
Šviežios kalendros
Juodų sezamo sėklų
Laimas