prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

25 min.

170°C

Avinžirnių karis su špinatais

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju. Ant kepsninės žiedo pastatykite ketaus keptuvę.
Įkaitinkite aliejų. Supilkite pomidorus ir prieskonius, maišant troškinkite 3- 5 minutes.
Suberkite česnaką, avinžirnius ir kukurūzus, permaišykite ir supilkite kokosų pieną.
Išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 20 minučių, Sudėkite špinatus, permaišykite ir dar šiek tiek pavirkite.
Patiekite su ryžiais.
Skanaus.

Ingredientai

3-4 v. š. aliejaus
Puodelis pjaustytų vyšninių pomidorų
1 a.š. čili miltelių
2 a. š. kario miltelių
1 a. š. kmynų
2 a. š. svogūnų miltelių
3 česnako skiltelių smulkintų
1/2 a. š. pipirų
1 a. š.druskos
1 skardinė kons. Avinžirnių
3/4 puodelio virtų kukurūzų
1 puodelis smulkintų kubeliais morkų
1 skardinė kokosų pieno
1,5 puodelio špinatų
Kalendros papuošimui