Kiaulienos karis
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kiaulieną supjaustykite nedideliais kubeliais, supilkite sojų padažą ir pagardinkite prieskoniais.
Į trintuvą sudėkite cinamono, citrinžolę, svogūną, česnaką, čili, imbierą, įpilkite šlakelį vandens ir viską sutrinkite.
Gautą masę sudėkite į dubenį su mėsa, gerai permaišykite ir palikite 20 min. marinuotis.
Į puodą sudėkite mėsą, įpilkite vandens ir troškinkite 30 min. Pagardinkite druska, pipirais ir supilkite kokosų pieną.
Patiekite su ryžiais.
Skanaus.
Ingredientai
1kg. kiaulienos sprandinės2 a. š. česnako granulių
3 a. š. sojų padažo
Prieskonių mišinio „Garlic rub“
50 gr. imbiero
5 skilt. česnako
1 svogūnas
citrinžolės lazdelė
1 a. š. cinamono
200 ml. vandens
300 ml. kokosų pieno
Himalajų druskos
Pipirų