prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

3.5 val.

170°C

Ėrienos kulninės troškinys su bulvių, moliūgų ir žiedinio kopūsto tyre

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Daržoves ir mėsą sudedam į ketaus puodą ir permaišom. Įberiam žiupsnį druskos ir pipirų.
Pilam pomidorus bei vyną, kad apsemtų mėsą, įmetam lauro lapus ir rozmariną. Dedam į kepsninę, uždengiame puodą dangčiu troškinam apie 3,5 val.

Bulvių, moliūgo, žiedinio kopūsto tyrė:
Lygiom dalim dalim paimkite šių daržovių. Supjaustykite kubeliais, kopūstą žiedynais ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
Nukoškite supilkite grietinėlę, įdėkite sviesto, dar šiek tiek pakaitinkite ir sutrinkite trintuvu.
Pagardinkite čiobreliu.
SKANAUS.

Ingredientai

Ėrienos kulninės
2-3 stambiai pjaustytų raudonųjų svogūnų
1 stambiai pjaustyto poro
2 stambiai pjaustytų morkų
2 pjaustytų saliero stiebų
Saujos vyšninių per pus perpjautų pomidorų
5 skiltelių česnako
Šakelės rozmarino
2 lauro lapai
400 ml konservuotų slyvinių pomidorų savo sultyse
Pusė butelio Chianti vyno
Parūkytos druskos dribsnių
Pipirų