I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

3,5 val.

180°C

Jaučių uodegų troškinys su bulvių koše

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Statykite ant grotelių puodą, pilkite šlakelį aliejaus ir apkepinkite supjaustytas jaučio uodegas. Stambiai supjaustykite morkas, svogūnus, česnakus ir pakepkite kartu su mėsa. Pilkite balto vyno, kad viską apsemtų ir pavirkite 30 min. uždengus puodą. Įdėkite pomidorų pastos arba pilkite pomidorų sulčių, išmaišykite ir troškinį virkite 2-3 val. kol mėsa suminkštės. Įpilkite raudono vyno, berkite cukraus, druskos ir troškinkite kol nugaruos alkoholis.
Svarbu: paskutinę valandą virti atidengus puodą, kad nugaruotų vanduo ir liktų tirštas padažas. Patiekite su bulvių koše ir smulkintais svogūnų laiškais.

Bulvių košės gamyba:
Išvirkite bulves, nuo jų nupilkite vandenį. Dėkite puodą ant ugnies ir pakaitinkite apie minutę kol nugaruos likęs skystis. Ištirpinkite sviestą, į jį supilkite pieną bei grietinėlę. Bulves sugrūskite bulvių grūstuve, supilkite sviesto, pieno ir grietinėlės mišinį ir gerai išsukite, pagardinkite pipirais bei druska.
Skanaus

Ingredientai

2-3 vnt. jaučių uodegų
2 vnt. morkų
2 vnt. svogūnų
1 vnt. česnako
Balto vyno
Raudono vyno
Pomidorų pastos arba pomidorų sulčių
1-2 a. š. cukraus
1-2 a. š druskos
Aliejaus
Šviežių svogūnų laiškų

Bulvių košei:
1 kg. bulvių
200 ml. pieno
100 ml. grietinėlės
50 g. sviesto
1 a. š. druskos
1 a. š. pipirų