prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

1 val. 10 min.

180°C

Moliūge virta sriuba

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Nupjaukite moliūgo viršų ir išskobkite. Minkštimą palikite.
Ant grotelių statykite ketaus keptuvę, įkaitinkite ir apkepkite nesmulkintas daržoves, kol apskrus ir bus minkštos.
Moliūgą perkelkite į keptuvęir kepkite apie 30 min.
Tuo metu sublenderiuokite daržoves, įpilkite vandens, grietinėlės, suberkite sūrį, pagardinkite prieskoniais ir supilkite masę į apkeptą moliūgą. Kepkite dar 30 min.
Galite įmaišyti skrudintos šoninės gabalėlių.
Skanaus.

Ingredientai

Reikės vidutinio moliūgo
150 gr. Fermentinio sūrio
4 svogūnų
4 morkų
4 bulvių
6-8 skiltelių česnako
150 gr. Grietinėlės
Apie 300 gr. Vandens
Druska, čiobreliai pagal skonį.