I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

40 min.

200°C

Žuvienė

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Statykite kazaną ar puodą.
Supjaustyti juostelėmis papriką, susmulkinti svogūną, porą, salierą, morkas.
Žuvį supjaustyti kubeliais, pagardinti druska, pipirais.
Į puodą pilame aliejų, beriame svogūną, česnaką, salierą, porą, paprikas, morkas, apkepame ir pagardiname paprikos milteliais. Dedame smulkintą žuvį ir krevetes, apkepame. Konservuotus pomidorus susmulkiname ir bertiame į puodą, supilame sultinį ir veddame apie pusvalandį. Pabaigai suberiame krapus, petražoles.
Pagardiname prieskoniais ir citrina.
Skanaus.

Ingredientai

2 vnt. paprikos
2 svogūnai
2 morkos
kelios skiltelės česnako
Salieras
Poras
0.7kg. Baltos žuvies
200 gr. krevečių
5 šaukštai aliejaus
1.5l. žuvies sultinio
300 gr. konservuotų pomidorų
Kelios skiltelės česnako
Paprikos miltelių
druskos,pipirų
Krapų, petražolių.