I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

40 min.

190°C

Grybų sriuba

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Puode įkaitinkite porą šaukštų aliejaus, sudėkite sviestą ir apkepkite smulkintą svogūną.
Sudėkite smulkintus grybus, česnaką, miltus, permaišykite, vos pakepkite.
Supilkite pieną, suberkite smulkintus žalumynus, virkite 20 min.
Pabaigoje supilkite grietinėlę, pagardinkite prieskoniais ir viską sutrinkite trintuvu.
Skanaus.

Ingredientai

Patiekalui pagaminti naudojome:
400 g miško grybų
400 g svogūnų
50 g česnako
50 g miltų
3 v. š. alyvuogių aliejaus
2 l pieno
200 g sviesto
200 ml grietinėlės
50 g šviežių petražolių
50 g šviežių krapų
Druska, pipirai