I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

40 min.

190°C

Aštri jautienos sriuba

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Puode įkaitinkite porą šaukštų aliejaus, sudėkite kubeliais smulkintą jautieną ir apkepkite. Suberkite smulkintą svogūną, ir česnaką, permaišius ir šiek tiek apskrudinus, suberkite kubeliais smulkintas morkas,salierą ir cukiniją. Įdėkite šakelę rozmarino ir pomidorų pastos. Viską maišant pakepinkite. Supilkite sultinį ir virkite apie valandą laiko, vis pamaišant.
Pabaigoje suberkite prieskonius, pipirus, druską, taco prieskonius, paprikos miltelius.
Pabaigoje suberkite alyvuoges bei kukurūzus. Baigus virti uždenkite dangčiu ir laiskite pastovėti 10-15 min.
Skanaus

Ingredientai

400 gr. jautienos pjaustytos
Svogūnas
2 Morkos
5 šaukštai konservuotų kukurūzų
Saujelė alyvuogių juodų
Maža cukinija
2 stiebai saliero
Šaukštas tako prieskonių
4 skiltelės česnako
2 litrai jautienos sultinio
Šaukštas pomidorų pastos
Šakelė rozmarino
Šaukštelis paprikos miltelių
Druska
Pipirai
Aliejaus