I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

18 ingr.

30 min.

190°C

Itališka daržovių sriuba Minestrone

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite smulkintą svogūną, smulkiai kapotas česnako skilteles, maždaug vienodo dydžio mažais kubeliais supjaustytus saliero stiebus ir morkas.
Maišydami pakaitinkite 5-7 minutes, kol svogūnai suminkštės.
Suberkite didesniais kubeliais supjaustytą bulvę, supilkite konservuotus pomidorus, sultinį, pagardinkite raudonėliais, čiobreliais, cukrumi, druska ir pipirais. Leiskite užvirti, sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite apie 10 minučių, kol bulvės suminkštės.
Galiausiai į puodą suberkite raudonąsias pupeles ir makaronus, ir virkite dar apie 8-10 minučių (pagal instrukciją ant makaronų pakuotės).
Paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite papildomai žiupsniu druskos ar pipirų. Įmaišykite pasmulkintus špinatus ir pakaitinkite dar minutę.
Nuimkite nuo ugnies ir patiekite, gausiai apibėrę tarkuotu kietuoju sūriu ir šviežiomis kapotomis petražolėmis.

Ingredientai

2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2 saliero stiebų
2 morkų
1 didelės bulvės
1 skardinės (400 g) smulkintų konservuotų pomidorų
6 stiklinių (1,5 l) vištienos sultinio
1 arb. š. džiovintų čiobrelių
1 arb. š. džiovintų raudonėlių
1 valg. š. cukraus
žiupsnio druskos
žiupsnio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
300 g raudonųjų pupelių be sūrymo
1 stiklinės (100 g) smulkių makaronų (pvz., fusilli)
100 g špinatų

Patiekti:
šviežių petražolių
tarkuoto kietojo sūrio