prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

1 val. 20 min.

200°C

Greitas alaus čilli troškinys

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
Jautieną supjaustome 1½ cm. storio juostelėmis, patepame aliejumi, pabarstome druska ir apkepame virš žarijų po 1-2 minutes kiekvieną pusę. Supjaustome mažais gabaliukais, atidedameį šalį.
Ketaus puode su trupučiu aliejaus 3-4 minutes pakepiname svogūnus, česnakus ir čili pipirus. Suberiame prieskonius, mėsą, pupeles, pomidorus, supilame skysčius. Užverdame, priveriame sklendes, kol troškinys vos kunkuliuos ir verdame be dangčio, bet uždaroje kepsninėje apie 1-1.5 valandos. Karts nuo karto pamaišome. Prieš baigdami gaminti beriame druską ir juoduosius pipirus.
Patiekiame karštą, ant viršaus užbėrę tarkuoto sūrio.

Ingredientai

500 g jautienos kumpio
3 smulkiai pjaustyti svogūnai
3 skiltelės smulkinto česnako
2-3 smulkinti čili pipirai (su sėklomis, jei norite aštriau)
2 a.š. kumino
2 a.š. raudonėlio
2x400 g skardinės raudonųjų pupelių su skysčiu
2x400 g skardinės kapotų pomidorų
350 ml tamsaus alaus
2 v.š. obuolių arba sidro acto
1 a.š. Vorčesterio padažo
Druska, juodieji pipirai
Alyvuogių aliejus
250 g tarkuoto čederio sūrio